Briose din albusuri cu nuca de cocos

de Geanina87 in Prajituri, 20 Sep 2013 | 7029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 albusuri
  • 9 linguri de zahar
  • 7 linguri faina
  • 4 linguri de ulei
  • esenta de vanilie
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • Umplutura:
  • 1 albus de ou
  • 50 g nuca de cocos
  • 3-4 linguri de zahar
  • 2 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri cu nuca de cocos:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul pana devine o spuma lucioasa. Mixam in continuare adaugand pe rand uleiul,zaharul vanilat si esenta de vanilie. Faina o amestecam cu cacaoa si praful de copt si, putin cate putin, o incorporam in compozitia de albusuri amestecand cu o lingura de jos in sus.

Separat amestecam intr-un bol ingredientele pentru umplutura.

Pregatim(ungem cu putin ulei) formele pentru briose, adaugam cate o lingura din compozitie si cate o lingurita de umplutura, apoi punem din nou compozitie cat sa acoperim umplutura. Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru 25-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Geanina87 1

21.09.2013, 20:26

bianca92 1

24.10.2013, 14:55

Ce bine arata. Cred ca sunt foarte bune

Geanina87 1

24.10.2013, 15:19

Multumesc!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Briose pufoase cu ciocolata